Waspas

Met de prepaid Waspas was je de hele dag voor Happy Hour tarief!

De Waspas is een GRATIS klantenkaart van Carwash Green & Clean, daarmee was je de hele dag voor Happy Hour tarief, zonder dat je je aan speciale tijden hoeft te houden.  Vraag de Waspas aan en je betaalt daarmee voortaan gemakkelijk en snel bij onze wasstraat. Word vaste klant en je kunt altijd voordelig wassen.

Carwash Green & Clean heeft meerdere voordelige en uitgebreide programma’s. Al onze programma’s zijn milieu bewust ingesteld. Heb je nog geen Waspas? Vraag ‘m snel aan, bij de kassa in de wasstraat.  Ook hebben wij, als je al een Waspas hebt, die voorzien is van tegoed, een geweldige verjaardag actie.

De Waspas is een makkelijk, veilig en goedkoop systeem om zorgeloos te kunnen wassen.
Je kiest zelf welk bedrag je op je Waspas wil zetten (keuze opties staan hieronder vermeld). Wanneer de Waspas is opgeladen, hoef je bij je volgende bezoek alleen nog maar je Waspas mee te nemen. Onze medewerkers halen dan de kosten van de wasprijs van je totale tegoed af. Makkelijk en snel betalen dus met de Waspas!
Je ontvangt standaard een gratis bonus op het betaalde bedrag wanneer je de Waspas oplaadt (vanaf € 50,00). Hoe meer tegoed je op je Waspas zet, hoe hoger de bonus wordt die je van ons ontvangt (zie onderstaande tabel). Bovendien betaal je minder voor ieder wasprogramma wat je met de Waspas afrekent. Dat is dus dubbel voordeel!
Zie hier voor onze programma’s.

Hoe werkt het inloggen?
Aan de kassa in de wasstraat ontvang je de Waspas en je tijdelijke wachtwoord. Klik rechtsboven in de menubalk op INLOGGEN WASPAS, vul je gegevens in, in dit scherm kun je naar beneden scrollen om zo al je gegevens achter te laten. Sla je gegevens eerst op voordat je het tijdelijke wachtwoord gaat wijzigen in een eigen wachtwoord!

De voordelen van klant bij ons zijn met een Waspas waar tegoed op staat:

 • Altijd voordelig wassen;
 • Waspasprijzen als je pas is voorzien van (voldoende) tegoed;
 • De Waspas kan opgeladen worden vanaf € 30,-;
 • Hoe hoger het bedrag, hoe hoger de bonus;
 • Gemakkelijk en snel betalen;
 • Wij feliciteren je op jouw verjaardag met een gratis wasbeurt (alleen de hoofd-pashouder, en enkel voor Waspassen met (voldoende) tegoed;
 • Blijf eenvoudig op de hoogte van je saldo op de kassabon;
 • Laatste nieuws en acties via email toegezonden;
 • Gemakkelijk je profiel bijwerken;
 • Eenvoudig transacties inzien en opwaarderen via internet;
 • De Waspas is volstrekt veilig en controleerbaar;
 • Je auto altijd schoon en beschermd;
 • GRATIS stofzuigen en je matten reinigen na het wassen.


Hoe kun je de Waspas opwaarderen?

Opwaarderen kan aan de kassa in de wasstraat contant of per PIN en online via onze website met IDEAL.

IDEAL
Je betaalt Extra bonus Je saldo
€ 30,00 € 0,00 € 30,00
€ 50,00 + € 2,00 € 52,00
€ 100,00 + € 5,00 € 105,00
€ 200,00 + € 20,00 € 220,00
€ 400,00 + € 80,00 € 480,00
Carwash Green & Clean
www.carwashgreenandclean.nl

Waspas kwijt!

Vul altijd online je persoonlijke gegevens in. Mocht je de Waspas dan onverhoopt kwijt raken of verliezen, dan kun je eenvoudig aanspraak maken op je tegoed. Indien wij GEEN gegevens van je hebben, kun je er ook geen aanspraak op maken, wat natuurlijk zonde zou zijn als je dan je tegoed kwijt bent.

Als je de Waspas kwijt bent en je hebt ‘m online geregistreerd  kom dan langs (met legitimatie). Er wordt een nieuwe Waspas voor je aangemaakt en je tegoed wordt overgezet, de oude Waspas wordt geblokkeerd. De kosten hiervoor bedragen € 2,00.