Over ons

05-09-2013 (9)

Je auto wassen doe je in Nijmegen-Oost, naast Olround bowling, achter het GULF tankstation.

De autowasstraat van Nijmegen-Oost met de beste wasbeleving. Wij weten dat je je lekkerder voelt in een schone auto, daar doen we dan ook alles aan, ook voor het milieu.

Carwash Green & Clean is een indoor textiele autowasstraat en tevens aangesloten bij BOVAG. Bij ons ligt de focus naast schone auto’s ook op het milieu. De aspecten van autowassen en het milieu worden vaak onderschat. Het afvalwater wordt bij ons opgevangen en wordt ontdaan van slib en schadelijke stoffen, het water wordt dan afgevoerd naar het riool, de slib gaat in de slibopvang, wat door een speciaal bedrijf wordt afgevoerd. Als je thuis de auto wast gaan alle schadelijke stoffen zo het milieu in! De Gemeente Nijmegen heeft het voornemen om de schoonste stad van Nederland te worden en wij dragen hierin graag ons steentje bij.

We proberen onze wasstraat circulair te maken, wat betekent dat alles wat we gebruiken om auto’s te wassen teruggegeven wordt aan de natuur. Gezuiverd water, groene stroom, biologisch afbreekbare shampoo’s en verantwoord afvalverwerken. Dit doen we in samenwerking met onze chemie-leverancier Caramba en afvalverwerker.

Het water wat we gebruiken halen we uit een bron, we gebruiken dus geen drinkwater, dit water wordt op een natuurlijke manier voorbereid om de auto’s mee te wassen. Dit hele proces gebeurt CO2 neutraal.

Uniek in onze wasstraat Glanspantser van Caramba voor optimale glans en bescherming van de autolak tijdens alle seizoenen. Glanspantser wordt aangebracht bij het Intensief programma.
Bij ons kun je na het wassen overdekt GRATIS stofzuigen, ook hebben wij een mattenklopper machine “onze Matty” en kun je voordat je weer op weg gaat, je bandenspanning meten en bijvullen, ook helemaal GRATIS.
Zo kun je schoon en veilig weer op weg.

Ons motto is dan ook GO GREEN, DRIVE CLEAN……

Wij zijn een milieuvriendelijke wasstraat, recyclen, maken gebruik van zonne-energie en maken geen gebruik van kostbaar drinkwater.

App ButtonApp ButtonApp ButtonApp Button